Καλώς ορίσατε

Ο Αστικός Συνεταιρισμός έχει ιδρυθεί από πολίτες του Δήμου Βισαλτίας με έδρα τα Θερμά , Δημ. Διαμέρισμα του Δήμου και ημερομηνία έναρξης εργασιών και επικύρωσης καταστατικού στις 10-11-2011, ύστερα από πρωτοβουλία του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θερμών.

Σκοπός του συνεταιρισμού ,όπως περιγράφεται στο καταστατικό του, είναι η αξιοποίηση των ιαματικών λουτρών που βρίσκονται στα Θερμά του Δήμου Βισαλτίας και η λειτουργία τους σε ετήσια βάση, με αναβαθμισμένες και σύγχρονες υπηρεσίες καθώς επίσης και η αξιοποίηση των φυσικών πόρων της περιοχής.

Τη στιγμή αυτή ο Συνεταιρισμός αριθμεί πάνω από πεντακόσια εγγεγραμμένα μέλη, κυρίως από το Δήμο Βισαλτίας και τη Θεσσαλονίκη, που ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση και την προκοπή του τόπου τους.

 

Έχουμε εκπονήσει ,μέσω επιστημόνων – μελών του συνεταιρισμού μας, Μελέτη Σκοπιμότητας της επιχείρησης, την οποία έχουμε αποστείλει μαζί με το Καταστατικό του συνεταιρισμού σαν συνοδευτικά έγγραφα της πρότασης-αιτήματός μας στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα με αριθμό Πρωτοκόλλου 1772 και ημερομηνία 21/2/2012.

Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους από τα Ε.Τ.Α.

Ελπίζουμε στην άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μας ,με τη δική σας συμπαράσταση, με σκοπό την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής μας και του νομού μας γενικότερα, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την επιστροφή των νέων στον τόπο τους.

Για το Δ.Σ του Συνεταιρισμού
Ο Γραμματέας
Λυμπούδης Αναστάσιος

Γινε μελος

Facebook

Εισοδος μελων

Φωτογραφικό αφιέρωμα

Ο καιρός