Καλώς ορίσατε

Ο Αστικός Συνεταιρισμός έχει ιδρυθεί από πολίτες του Δήμου Βισαλτίας με έδρα τα Θερμά , Δημ. Διαμέρισμα του Δήμου και ημερομηνία έναρξης εργασιών και επικύρωσης καταστατικού στις 10-11-2011, ύστερα από πρωτοβουλία του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θερμών.

Σκοπός του συνεταιρισμού ,όπως περιγράφεται στο καταστατικό του, είναι η αξιοποίηση των ιαματικών λουτρών που βρίσκονται στα Θερμά του Δήμου Βισαλτίας και η λειτουργία τους σε ετήσια βάση, με αναβαθμισμένες και σύγχρονες υπηρεσίες καθώς επίσης και η αξιοποίηση των φυσικών πόρων της περιοχής.

Τη στιγμή αυτή ο Συνεταιρισμός αριθμεί πάνω από πεντακόσια εγγεγραμμένα μέλη, κυρίως από το Δήμο Βισαλτίας και τη Θεσσαλονίκη, που ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση και την προκοπή του τόπου τους.

Διαβάστε περισσότερα: Καλώς ορίσατε

Εγγραφή νέου μέλους

Αγαπητοί συμπολίτες

Το μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής μας είναι τα Ιαματικά Λουτρά και το γεωθερμικό πεδίο. Ας το αξιοποιήσουμε κατάλληλα , με τη συμμετοχή όλων μας στον Αστικό Συνεταιρισμό, για το μέλλον του τόπου μας, το δικό μας και των παιδιών μας.

Ας πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Αρκετά περιμέναμε από άλλους , ιδιώτες ή πολιτεία, να μας σώσουν.

Γίνε μέλος τώρα!!

Οροί εγγραφής

Αυτοί που εγγράφονται μέλη δηλώνουν τα παρακάτω:

  •  Έχω ελεύθερη διαχείριση της περιουσίας μου.
  • Αποδέχομαι χωρίς επιφύλαξη το καταστατικό του Συν/μού και εκ προοιμίου τις νόμιμες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Δ.Σ.
  • Δεν ανήκω σε άλλο Συνεταιρισμό που να επιδιώκει τον αυτό σκοπό στην αυτή έδρα.
  • Δεν υπήρξα μέλος άλλου Συνεταιρισμού από τον οποίο αποχώρησα αφήνοντας οικονομικές εκκρεμότητες.
  • Δεν έχω διαγραφεί από άλλο Συνεταιρισμό για οποιαδήποτε αιτία.

Διαδικασία εγγραφής

  • Μπορείτε να κατεβάσετε online την αίτηση, να την συμπληρώσετε και να την παραδώστε σε κάποιο μέλος του ΔΣ(πατήστε την επιλογή επικοινωνία ) μαζί με το αντίτιμο των 20€ που απαιτούνται για την εγγραφή.  
  •  Ή να συμπληρώστε ηλεκτρονικά την εγγραφή πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο. Καταθέστε το ποσό των 20€ που απαιτούνται για την εγγραφή σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 620 50400 32064

Στη συνέχεια θα αποσταλεί ταχυδρομικώς η απόδειξη . Ταυτόχρονα καταχωρούνται τα στοιχεία σας , γίνεστε μέλος της ιστοσελίδας μας και εμείς σας ενημερώνουμε ηλεκτρονικά για οποιαδήποτε δράση μας

Πατήστε για ηλεκτρονική εγγραφή εδώ

Διαδικασία αγοράς μερίδας

Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των συνεταιριστικών μερίδων τις οποίες θέλετε να αγοράσετε (μία μερίδα υποχρεωτική και μέχρι πέντε προαιρετικές), αξίας διακοσίων Ευρώ(200) η μία, σύμφωνα με τις παραγράφους 2&3 του άρθρου 8 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 620 50400 32064

Τα παραπάνω ισχύουν και για τα μέλη που ήδη έχουν προεγγραφεί.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΥΜΠΟΥΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

Επικοινωνία

ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΥΝ.ΠΕ.
ΘΕΡΜΑ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΚ 62 000
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΛΥΜΠΟΥΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6976400984

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γινε μελος

Facebook

Εισοδος μελων

Φωτογραφικό αφιέρωμα

Ο καιρός